Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti többféle pózban is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti többféle pózban is el tudtok élvezni?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, egy partnerem volt/van. Én csak a hátamon fekve tudok elelvezni. Amikor maszturbálok akkor is mindig így volt. Semmi más nem megy. A közelében sem vagyok. Hogy tudnám ezt "fejleszteni"?

2020. máj. 8. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen, de függ a partnertől és az izgalmi állapotomtól.
2020. máj. 8. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
szinte az összes pózban el tudok
2020. máj. 8. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Fura, én masztinál kb minden pózban el tudok élvezni (hason, háton, térdelve, spárgában, gyertya pózban)... :3 partnerrel legtöbbször kutyában sikerült, de háton fekve is ment...

L

2020. máj. 8. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Fejleszteni? Ha van partnered, akkor ezt beszéld meg vele és "kísérletezzetek".

Ha olyan párod van, akinek fontos, hogy neked is jó legyen, segíteni fog.

2020. máj. 8. 10:42
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Biztos hogy eltudsz más milyen pózban is. 100%

Kísérletezgessetek,ha van orgazmusod,azt több pozícióban is ki tudod csalni magadból szerintem.

2020. máj. 8. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Bármilyen pózban el tudok élvezni, ha a pasi rásegít a csiklóizgatással.

25/N

2020. máj. 8. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen
2020. máj. 8. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Leginkább úgy hogy nem görcsölsz rá. A szex az élvezetekről szól, nem arról hogy listaszerűen pipálgasd ez is megy, meg ez is megy, meg az is. A fontos hogy élvezd. Elengeded magad és csinálod ami neked jó, így is, úgy is, de ha van kedvenced akkor a végén átfordultok és elélvezel.
2020. máj. 8. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
2020. máj. 8. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb csajom ilyen volt, hogy csak bizonyos pózokban, bizonyos izgatással tudtak elmenni, de próbálkozni kell, mert függ ez az izgalmi állapottól is.

Egy régi csajom, csak háton fekve, zárt lábakkal, csikló izgatással, közben a fenekébe anal plug vagy a másik kezem egy ujja, csak így tudott elélvezni, sehogy máshogy.

2020. máj. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!