Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ujjazás miért fáj? Ez el fog múlni és élvezni fogom?
Nekem az első fiúval mindig fájt az ujjazás, és egyáltalán nem éveztem, pedig a szexszel soha nem volt problémám, még első alkalommal se fájt. Azt hittem, velem van a gond, hogy nem tudom élvezni. Aztán jött valaki, akivel jobban beindultam, és jobban csinálta, úgyhogy kb. megnyílt előttem a világ, hogy ez jó is lehet. :’)
Egyébként sok oka lehet, amiért fáj, pl. Nem vagy elég nedves, túl durván csinálja, szimplán csak a szüzességed miatt vagy pedig nőgyógyászati probléma.
Mert a pasik többsége iq betyár!
Van hüvelyorgazmusod már?
Nincs?
Akkor mi a fenének engeded a megmosatlan ujjait a puncidba? A csiklókat és a hüvely bejáratát szokás izgatni. Biológia 1-es, szexuális kultúra 0, igénytelenség a köbön. Eltörném az ujjait, megmondanám neki a seggedbe dugd fel a puncimba te béna farok. És kirúgnám. Olyan pasival szexelnék aki nem ilyen sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!