Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat ront a "húspiaci értékemen", ha nőként nem vagyok törékeny, kecses alkat?
A 160-161 centis testmagasságomhoz ha 53-54 kiló alá fogyok, konkrétan a menstruációm is leáll, tehát sosem fogok úgy kinézni, mint azok, akik nem híznak egy dekát sem, bármennyit is esznek. Meg kell erőltetnem magam, hogy képes legyek adott súlyt tartani és ne ingadozzak össze-vissza. Mindebből kitalálhattátok, hogy a végtagjaim sem kifejezetten hosszúak és vékonyak, összességében kicsit "rövid", zömök vagyok akkor is, ha egyébként nincs (túl sok) zsírfelesleg rajtam.
Ezt el lehet könyvelni olyasvalaminek, amit a férfiak többsége testi hibának tekint? (Azt már tényleg csak kisbetűsen jegyzem meg, hogy itt, gyakorin a hasonló magasságú nőkről azt szokás írni, hogy 45 kiló környékén vannak optimális súlyban.)
Nincs veled semmi baj, ha 45 kg lennél az már a magasságodhoz nagyon soványka lenne.
Ez a súly sztem jó, sőt még hízhatnál kicsit.
Az egyik csaj akit dugtam 159 centi volt es 61 kilo. En 183 vagyok es 70.
O teltkarcsu volt en meg szikar kis karonyel. Viccesen neztunk ki, de atom jo segge volt es tipikus szep noies formaja, szeles csipo, izmos labak, szep tartas, cuki mellek. Kutyaban az a latvany... jezusom odavagyok. Kar, hogy besertodott ram, mert nem birok a fas*ommal es kell az uj, de a lenyeg: ha jok az aranyaid, akkor 80 kilosan is lehetsz atomjo gadzsi, esetleg a paliknak lesz komplexusuk, hogy nem eleg nagyok hozzad, hogy elnyerjek a kegyeid. Ne a kilokat nezd, hanem a format. Nezd meg Nicki Minaj-t, Cardi B-t Iggy Azaela-t, Beyonce-t, Jlo-t, Fergie-t,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!