Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat ront a "húspiaci értékemen", ha nőként nem vagyok törékeny, kecses alkat?
A 160-161 centis testmagasságomhoz ha 53-54 kiló alá fogyok, konkrétan a menstruációm is leáll, tehát sosem fogok úgy kinézni, mint azok, akik nem híznak egy dekát sem, bármennyit is esznek. Meg kell erőltetnem magam, hogy képes legyek adott súlyt tartani és ne ingadozzak össze-vissza. Mindebből kitalálhattátok, hogy a végtagjaim sem kifejezetten hosszúak és vékonyak, összességében kicsit "rövid", zömök vagyok akkor is, ha egyébként nincs (túl sok) zsírfelesleg rajtam.
Ezt el lehet könyvelni olyasvalaminek, amit a férfiak többsége testi hibának tekint? (Azt már tényleg csak kisbetűsen jegyzem meg, hogy itt, gyakorin a hasonló magasságú nőkről azt szokás írni, hogy 45 kiló környékén vannak optimális súlyban.)
szerinted mindenkinek a törékeny csajok kellenek? :)
tudod mi a legnagyobb előnye a husisabb alkatnak?
husisabban is lehetsz formás, vonzó, viszont ami nagyon sokat számít ilyen téren az az önbizalom! ha szereted így magadat és tudod így is élvezni az életet az előnyös, de ha emiatt gátlásos és zárkózott vagy az ront inkább sokat az értékeden
Nézd nem hiszem csak ezen múlik, a férfiak ízlése is úgyan olyan meg osztottak mint a nőké. Szóval ne akarj olyan lenni amilyen nem vagy, nem biztos hogy egészség ügyilleg meg mentálisan megéri.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!