Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk kiábrándítónak tartjátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk kiábrándítónak tartjátok, ha menstruációkor nem tangát hordok, hanem kevésbé szexi bugyit? Eddigi barátnőitek mit hordtak olyankor?

Figyelt kérdés
Tampont használok, de igazság szerint nem érzem magam komfortosan olyankor tangában.

2020. máj. 7. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar, ha nincs rajta mensikor tanga

amikor már gyengébb neki fel szokta venni, de teljesen rá van bízva a bugyi

2020. máj. 7. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a szexi, de hogy csak a kérdésedre valaszoljak, nekem pl bármikor szexibb a francia bugyi, úgyhogy nem, nem baj. Amúgyis általában olyankor úgysincs szex, ha van is teljesen érthető, hogy nem tanga van rajtad.
2020. máj. 7. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp vérzel akkor ez van, nem várnám el a tangát. Meg amúgy sem. Legyél kényelmesbe míg lefolyik a dolog aztán kész.
2020. máj. 7. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kiábrándítóbb az hogy állandóan tangát hordasz és ápolt körmökkel, hajjal és arcbőrrel, csinos ruhában vagy. Lehetnél néha lazább is.
2020. máj. 7. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőmnek se határoztam meg hogy milyen bugyit és mikor vegyen fel. Jól néznénk már ki! Mikor menstruálsz, nem biztos hogy a párod szeretne veled szexelni. mert láss csodát! van olyan pasi aki nem akar. Az meg hogy milyen bugyi van rajtad ha leszopod, azt fogja legkevésbé nézni.
2020. máj. 8. 14:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Azokon a napokon, mikor tudtam, hogy találkozni fogunk, soft tampont tettem be közvetlenül a randi előtt, így akkor is tudtunk szexelni.
2020. máj. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!