Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért hordanak olyankor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hordanak olyankor is szexi fehérneműt, amikor más nem látja?

Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Először is, honnam veszed, ha egyszer más nem látja?

Másodszor, mert úgy érzi jól magát az illető.

2020. máj. 7. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem olyankor a lányokban ott van, hogy "lehet hogy látják" és az is, hogy ezek a szexik elvileg jobb anyagúak ezért kényelmesebbek lehetnek.
2020. máj. 7. 18:34
 3/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

Ez olyan mint a "szerencséthozó" bugyi, zokni vagy karkötő. Tudod, hogy a teljesítményében múlik a dolog, de ad egy plusz önbizalmat, hogy ezt viseled.

Ez van a fehérneművel is. Más nem látja, de te tudod, hogy ez van rajtad és ettől szexisebbnek is érzed magad, akkor is, ha feletti ruha meg pont nem is az.

2020. máj. 7. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Féltékeny vagy a csajodra hogy miért vesz fel szexi bugyit?
2020. máj. 7. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Igényesség... gondolom te is tiszta, normális alsót veszel fel akkor is ha nem akarod minden 2. sarkon letolni a nadrágod.
2020. máj. 7. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy nagyon relatív ez, hogy mi a szexi. Lehet az egész ruhatára ilyen fehérneműkből áll, amit te nagyon szexinek látsz. Meg egy jó csajon amúgy is egy darab rongy is szexi.
2020. máj. 7. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Azért, mert a nők nem csak mások kedvéért öltöznek fel csinosan, néha szeretnek pusztán önmaguknak tetszeni.

Ezen kívül a szexi fehérnemű plusz önbizalmat ad, akkor is ha más nem látja, és csak ők tudják hogy mit viselnek 🙃

2020. máj. 7. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Ma a zegyik legszexibb bugyim volt rajtam. Senki sem látta, a páromnak szoktam néha fotózni de még azt is elfelejtettem :)

Egyszerűen szeretem, meg kényelmes.

2020. máj. 7. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Első sorban magamnak öltözködöm.
2020. máj. 7. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Hogy jobban, csinosabban érezzük magunkat tőle.
2020. máj. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!