Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, miért nem szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem szeretitek az óvszert?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy mindegyik sráccal meg lehet beszélni, hogy használjunk kondomot, de igazából úgy tűnik nekem mintha kerülnék/nem szeretnék. Inkább szedjek én fogamzásgátlót vagy ami még rosszabb imádják a "majd időben kihúzom" opciót. Srácok, miért van ez? Amikor találkoztok egy lánnyal és ágyba keveredtek miért nem az a logikus és első lépés hogy eloveszitek a gumit? Mi bajotok vele?

(Persze ez nem mindenkire igaz, kinek nem inge ne vegye magára, csak nem értem és kíváncsi vagyok/ szeretnélek megérteni titeket)

2020. máj. 7. 06:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Aki normális, az gumit fog használni. De minden pasinak jobban esne, ha nem kéne. Igen, biztonságosabb, mint a fogamzásgátló, de rosszabb is vele a szex. A cicás példa is jól leírja. De ha az nem elég, akkor nyugodtan lehet hasonlítani máshoz is. Pl. zokniban lábat mosni.
2020. máj. 7. 08:32
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Mindemellett brutál idegesítő. Nekem például érzékeny a farkam, és hiába veszek jó méretű gumit, olyan szinten idegesít az a szorítás a gumi részénél, hogy mindig csak arra figyelek. Minden második alkalommal le is lankadok emiatt, elég nehézkés számomra a gumi. De inkább felhúzom én, tudom hogy a lánynak sokkal rosszabb ha fogamzásgátlót kell szednie. Hosszú tartós kapcsolatban más a helyzet, ott meg kell beszélni. 24f
2020. máj. 7. 08:39
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem alapbòl nincs bajom a gumival..
2020. máj. 7. 08:55
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Fiúkhoz szól a kérdés, de úgy gondolom nőként is megosztom a véleményem.

A feltételezéseddel egyetértve, én sem szeretem, ha mód van rá, kerülöm. Számomra nagyon sokat elvesz az intimitásból, az élvezetből. Nekem fontos, hogy érezzem a partnerem és ő sem feszélyezze magát a gumi miatt.

A korábban leírt gumikesztyű macska példa nagyon eltalálta.

2020. máj. 7. 08:55
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
Moss lábat zokniban!
2020. máj. 7. 09:20
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
15-ös! vagy nyalogassa kivülről a mézesüveget.
2020. máj. 7. 09:33
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
mert kb sz.rt se érezni benne.f
2020. máj. 7. 09:37
 18/25 A kérdező kommentje:

Én megértelek titeket, nekünk lányoknak sem ugyanolyan jó érzés (nektek ettől függetlenül valószínűleg rosszabb, azt tudom) de engem ez most azért zavar, mert kiderült, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót mert nagy esélyem lesz így a trombózisra, és az "időben kihúzom"-ban meg nem bízok, mert útközben is van csepegtetés és ki tudja egy ital után belefeledkeztek nagyon a dolgokba stb. Ezért gondolnám a gumit, ami higyjetek el, a lányoknak sem az álom, mégha nektek még annyira sem.

De így akkor mostmár értem

2020. máj. 7. 16:42
 19/25 A kérdező kommentje:
(aki még azt írja hogy ki lehet húzni időben, annak meg az a válaszom, hogy sajnos lehet, hogy neki a 3-4 kapcsolata alatt eddig szerencsére nem volt gond, de én két lányt is ismerek, akik megszívták ezzel, pedig odafigyeltek.)
2020. máj. 7. 16:44
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Van más fogamzásgátló is...
2020. máj. 7. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!