Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés volt először beleélvezni análisan egy lány popsijába?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 01:47
11/15 anonim válasza:
Szerintem Izgi mert a lányok ritkábban engedik meg amikor esetleg szabad utat kapsz akkor olyan tiltott gyümölcs. Plusz ott nem lehet terhes amúgy nagyon jó főleg akkor ha rá vagy indulva a popsira is
12/15 manly válasza:
Nem volt benne részem sajnos csak a fenekére élveztem, de biztos jó lehet ott bent kilövellni.
13/15 anonim válasza:
Nagyon jó volt, de az elsőre már nem emlékszem konkrétan, mert majd' 50 éve volt.
14/15 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt, bár volt bennem egy kis bűntudat, hogy most olyan dolgot csinálok, ami nem természetes.Meg még nagyon fiatal voltam,és csak hallottam, hogy lehet ilyen dolgot is csinálni.Ma még mindig érzem ,hogy ez nem normális, ha "odateszem" de most már jól esik annak a tudata, hogy így vagyok benne egy nőben, persze az feldob, ha őt is izgatja, és élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!