Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Én mindig is a teltebb ducibb lányokat szerette, de mostanában az is tetszik, ha a normál alkatú lány ducibb lesz vagy, ha a duci még felszed egy pár kilót.
Nem szeretnék egy lánynak sem rosszat de, így elfogadná tok egy fiút, ha ezt elmondta nektek?
2020. máj. 6. 17:22
1/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretek finomakat enni, szóval nem dőlnék kardomba :) Persze csak bizonyos határokon belül.
2/7 anonim válasza:
Nem, mert nem vágyok ilyenre, hogy felhizlaljanak. Érdekes egy kérés vagy fétis. Aki szeret enni, szerintem az sem örül ilyennek.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor sem, fogadná el, ha nem akarna hízlalni. Csak elmondaná, hogy tudd miért tetszik neki az alkatod.
2020. máj. 6. 17:59
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarná h hizzak maradhat de ha arra megy ki a játék h hízzak akkor szevasz
5/7 anonim válasza:
Szerinted hány nőnek tetszene ha hizlalni akarod mint a jószágot? Ne kg-ra mérd már az embert, hanem személyiségre.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy hízzon. Csak nem zavarna, ha hízik magától de ezt elmondanám neki. Ez gond?
Így átfogalmazva.
2020. máj. 6. 18:17
7/7 anonim válasza:
Vagyis a kérdés az hogy elfogadnám-e, hogy ugy ahogy vagyok tetszem egy pasinak? Hát persze:D
Ha ő is el tudja fogadni, hogy sosem hiznék meg, "csak" 5-10 kg felesleg van rajtam:)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!