Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5/9 anonim válasza:
Szoktam, imadom a no szerepebe kepzelni magam :) neha kiprobaljuk alkalmiban szerepjatekkent is 3.al, bar nyilvan kapcsolatban mukodik igazan az erzelmi oldala, de azert igy is izgalmas, oriasi orgazmusaim vannak ilyenkor :D 26/L
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon, mert az ilyen filmek többsége szerintem röhejes, inkább csak ripacskodnak bennük. Cuckold terén az írott történetek szerintem sokkal hihetőbbek és érdekesebbek.
7/9 anonim válasza:
Nekem a négerer témájú tetszik, elképzelem, hogy megtörténik és akkor hatalmas orgazmusom van, sajnos most nem vettek fel egyetemre, de remélem szeptemberbe sikerül és akkor szerzek magamnak egy afró szeretőt.
8/9 anonim válasza:
Nem csak nézni
Való életben is csináltam mikor volt egy Cuckold fétises párom imádtam
9/9 anonim válasza:
Nem szoktam, engem a cuckold nem izgat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!