Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cuckold fétisröl? 19/F
Kicsit neha kinos bevallani, de nekem az van, es nem is tudom pontosan mikor alakult ki, de fokozatos volt azt tudom.
Nincs jelenleg baratnom, viszont ha pl masztizok, akkor tudok elvezni a legnagyobbat ha arra gondolok hogy van egy baratnom aki megcsal es sokkal jobban elvezi a masikkal a szexet mint velem, es olyanokat enged a masik pasinak amit nekem elotte soha. Es en mindezt csak kulso szemlelokent figyelhetem.
Tudok normalis dologra is elvezni jokat, de a legjobb nekem mindig ez..
Szerintetek hogyan alakul ez ki egy emberben es mi allhat mogotte?
A biszexualitáshoz nincs köze. Az hogy szubmisszívként vagy dominánsként éli meg valaki változó. Aki "szenvedni" akar és azt élvezi hogy az idegennel jobb, mint vele az is egy eset. Ahogy az is, amikor a domináns fél repertoárjának a része hogy direkt idegenekkel használtatja a szubot.
Nincs rá egy mondatos válasz miért alakult ki benned, mindenkinél más és más a valódi ok.
Szia!
Én eddig 3 párhoz csatlakoztam harmadikként, volt cuckold hármas is és nekem meg tökre bejön, hogy egy nővel vagyok akinek van barátja de vagy csatlakozik vagy csak nézi.
Szerintem nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!