Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jártatok már úgy hogy előjáték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy hogy előjáték közben elsültél?

Figyelt kérdés

Hát én sajnos nem sokáig bírom. Nemrég viszont jártam úgy is hogy ment az előjáték, csaj már meztelen feküdt a hátán, én rajta, csókolóztunk meg ilyesmik, rajtam még alsó gatya volt, közbe én már csináltam neki olyan mozdulatokat mintha dug nám, csak még rajtam volt az alsógatya, aztán közbe benyúkált a gatyámba, azt közbe elsültem, de akkor épp nem volt már a keze a gatyámba. Azt elsülés után hamar kezdett is lankadni meg minden, meg átázott ugye a gatyám, szóval gyorsan lefordultam róla, azt így csúszott egy fél órát a du gás, a csaj nem értette hogy mi van, nem vette észre, csak elkezdett még hisztizni hogy most miért nem akarok dug ni vele. De hát ku rva gáznak éreztem ezt, azt fél óra múlva újratöltődött, akkor megdu gtam, de szo pással együtt sem bírtam 5-7 percnél tovább.

Most viszont meg közel vagyok egy olyan szituhoz, hogy megd ugjak egy 40 körüli nőt, de hát ez így azé nem valami nagy eresztés. Végzek mire a nő elkezdené élvezni. 6 nővel voltam eddig együtt. Azt vettem észre hogy reggel ébredés után nem sokkal bírom a legjobban, akkor 10 perc is megvan szopással együtt. Én azért örülnék ha punciban bírnám 10 percet.

2020. máj. 5. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
verd ki előtte fél órával
2020. máj. 5. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Én ugyan lány vagyok, de fiúknál szerintem ez még a legjobbakkal is megesik az elején.
2020. máj. 5. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer gumi felhúzás közben sült el, mert annyira szűk volt és szorított, hogy nem is bírtuk ketten sem ráhúzni, és a sok gyötrés közepette elsült.
2020. máj. 5. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:
22 vagyok. A legutóbbi barátnőm 17 volt, szinte új volt, az szorított rendesen, nem sokáig bírtam, próbálta. A durexnek a vastagabb óvszerét. Nem sok különbséget vettem észre. Pénisz gyűrű az erre a célra van elvileg nem? Vagy az hogy működik?
2020. máj. 5. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Keveset csináltad. Majd megszokod.
2020. máj. 6. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es úgy ahogy leírtad. Nincs is avval semmi gond, ha több lőszer is van a tárban. Újra kell tölteni. Ennyi.
2022. jan. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!