Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti emlékeztek arra mit csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti emlékeztek arra mit csináltok csókolózás, petting, előjáték közben?

Figyelt kérdés
Nem volt még soha barátom, nem is feküdtem le senkivel. Egy sráccal mostanában közelebb kerültünk egymáshoz(petting), de egy pont után mindig abbahagytuk(én akartam). Nem emlékszem szinte semmire, pár emlékképem van csak. Arra sem, hogy én mit csináltam, illetve arra sem, amit ő. Azt sem tudom miről beszélgettük utána, minden összefolyik. Tudom, hogy kielégítettem, de homályos minden részlet. Beleszerettem, vagy ez csak szenvedély és vágy? 23/L
2020. máj. 1. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, mert a kellemes részek részleteit az én agyam is valamiért eldobja. Tudom, hogy cirógattam a lányt, vagy mit csináltam vele, amit nagyon élveztem, de nem tudok rá normálisan visszaemlékezni.
2020. máj. 1. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor valamit csak jól csináltok, ha "eszméletlenül" jó és inkább a kellemes érzés van meg nem pedig a mozdulat, mondatok tűpontosan.

Igen, könnyen elképzelhető hogy beleszerettél, a testiség elég erős kapocs - de gondolom eddig sem volt közömbös számodra ha már az ágy bizonyos fázisáig eljutottatok. Rajta, csak így tovább, élvezd a fiatalságot az erotikát, a szerelmet :)

2020. máj. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!