Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti első alkalommal bekapnátok a fiútoknak? Mert engem a barátom rá akar venni, hogy bekapjam neki de én még ezt korainak tartom.
Első szex alkalmával? Én már előtte bekaptam, mivel a szüzességem elvesztése előtt már volt petting és orál is.
Ha neked korai akkor nem kell megtenned, akkor csináld mikor te is szeretnéd.
Első randin a csók után? Hááááát ha akkora a szerelem :D
Egyébként nem attól függ egy kapcsolat tartóssága mikor bújsz valakivel ágyba, hanem hogy mennyire van meg a szinkron, hullámhossz.
Ettől ha te még nem szeretnéd akkor megmondod hogy nem, ha a pasi meg erősködik akkor szabadulj meg tőle. Ha már az udvarlási fázisban követelőzik valaki az nem vetít túl sok jót előre a jövőre nézve.
Ha korainak tartod és nem esne jól, akkor azon mit változtat, ha mi meg bekapjuk egyből? Ráadásul ez a "rá akar venni" rész sem szimpatikus, ne erőltessen semmit a barátod, amit te nem akarsz magadtól, önszántadból. Ez így már rosszul indul eleve.
Amúgy én az orális szexet max előjátékként szoktam használni vagy pirosbetűs napokon (vagy ha elfelejtem a névnapját, meg hasonló időkben :D ), szóval ha nem akarnék vele alapból rendesen is szexelni, akkor semmiképpen sem kezdeném szopással az estét.
Ha akarod, igen. Ha nem, nem.
Én anno bekaptam mert nem zavart. Ha zavar ne tedd meg, nem a k*rvája vagy, nrm várhatja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!