Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti első alkalommal bekapnátok a fiútoknak? Mert engem a barátom rá akar venni, hogy bekapjam neki de én még ezt korainak tartom.

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 21:11
1 2
 1/12 Zupii7 válasza:
70%
Kapd be!
2020. máj. 4. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
ja ne hagyd hogy hoppon maradjon kapd be neki
2020. máj. 4. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne korai? Sokan épp ezzel indítanak, de szexre csak később hajlandók.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Első szex alkalmával? Én már előtte bekaptam, mivel a szüzességem elvesztése előtt már volt petting és orál is.

Ha neked korai akkor nem kell megtenned, akkor csináld mikor te is szeretnéd.

5/12 anonim ***** válasza:
100%

Első randin a csók után? Hááááát ha akkora a szerelem :D

Egyébként nem attól függ egy kapcsolat tartóssága mikor bújsz valakivel ágyba, hanem hogy mennyire van meg a szinkron, hullámhossz.

Ettől ha te még nem szeretnéd akkor megmondod hogy nem, ha a pasi meg erősködik akkor szabadulj meg tőle. Ha már az udvarlási fázisban követelőzik valaki az nem vetít túl sok jót előre a jövőre nézve.

6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha korainak tartod és nem esne jól, akkor azon mit változtat, ha mi meg bekapjuk egyből? Ráadásul ez a "rá akar venni" rész sem szimpatikus, ne erőltessen semmit a barátod, amit te nem akarsz magadtól, önszántadból. Ez így már rosszul indul eleve.

Amúgy én az orális szexet max előjátékként szoktam használni vagy pirosbetűs napokon (vagy ha elfelejtem a névnapját, meg hasonló időkben :D ), szóval ha nem akarnék vele alapból rendesen is szexelni, akkor semmiképpen sem kezdeném szopással az estét.

7/12 anonim ***** válasza:
84%
Ez a te toldog, ha akarod tedd meg ha nem amor nem ,én meg tettem, 20/l
2020. máj. 4. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bekapnám , ha szeretem és arra kér .
2020. máj. 4. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarod, igen. Ha nem, nem.

Én anno bekaptam mert nem zavart. Ha zavar ne tedd meg, nem a k*rvája vagy, nrm várhatja el.

2020. máj. 4. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Első randi vagy első szex? Mert nem mindegy!
2020. máj. 4. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!