Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba lehet vinni az alárendeltséget?
Egyrész a sub-domina kapcsolat akkor normális, ha csak a szexben érvényesül. Attól, hogy te szeretsz pórázon lógva segget nyalni hátra kötött kézzel, attól még a kapcsolat többi részén egyenrangúnak kell legyetek.
A másik, hogy az se jó ha ez a mindig ott van a szexben. Legyen egy nő akármennyire domina, minden nő vágyis néha egy kis dominanciára, ha úgy tetszik "férfias keménységre". Nem durva dolgok, csak annyi hogy lefogni a kezét, kicsit fölé kerekedni, kell néha hogy átadja magát neked te pedig jól kézbe veszed őt és az élvezetét, te irányítod hogy mi történik, ő pedig csak élvezkedik. Ez kell mindenkinek. N
Szerintem ahány ember annyiféle. És ez a szexre is vonatkozik. Ismerek olyan nőt aki nem csak a szexben szeret irányítani sőt vannak olyan párok akik az életükre kivetitik ezt az egészet. Ahogy te is. Te is megfogod biztos találni a párod aki hasonlóan gondolkodik. Csak lehet netebb lesz picit. Én szexben sem szeretem a szub pasikat sem az életben.
De a dom pasik is a szex erejéig dom pasik. Jó legyen határozott az életben is. De ne dönse el szexen kivüll h mit csináljak meg stb. Az életemen ne uralkodjon mert amúgy határozott csaj vagyok és nem szeretem h valaki irányítgatni akar meg megmondani mitcsináljak. Kapcsolatban egyenranguság van.
Igen ez káros.
A szexualitás kihat és függ az élet többi részétől.
Légy férfi és emelkedj fel a lábtörlő létből.
Akkor a domina is felnéz rád.
Akkor legyen a nő a dominád ha te megengeded neki.
Alaptermészete a nőknek ugyanis, hogy szeretnek alárendeltek lenni.
Ha dominád van az ne legyen a barátnőd vagy a szerelmed.
Ha van szerelmed vagy barátnőd akkor te dominálj.
Szerezz neki örömöt, sikerélményt, és legyél lovagias.
Harminc éves korodra már öngyi leszel ha nem teszed azt amire születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!