Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csávót válaszam akinek háza van vagy amelyiknek nagy pénisze?
Figyelt kérdés
Melyikkel legyek együtt szerintetek egyszerüen nem tudok választani gazdagabb akinek van háza autója jó állása de elég gyenge az ágyba. A másik a krisztián őneki nagy farka van és sokáig bírja nagyon jó vele a szex de hát csóró semmi élet célja nincs. Szerintetek?
24L
2020. máj. 3. 20:48
13/19 anonim válasza:
Egyiket se!
Egynem sem szabadna ilyen "nővel" összeállni.
14/19 anonim válasza:
Semelyiket. Ha ezt el kell döntened, akkor mind a kettőhöz csak érdekből mennél. Lehet, hogy a nagy farkúnak semmi életcélja, de neked meg érzéseid nincsenek iránta.
15/19 anonim válasza:
Szerintem az x-et válaszd a jobb felső sarokban.
16/19 anonim válasza:
Engem mert akkor pénzre fekszel és pénzre kelsz.
18/19 anonim válasza:
Én az elsőt választanám komoly kapcsolatra, a másikkal meg ba**szatnám magam.
N
19/19 anonim válasza:
Én mind a kettővel rendelkezem amit le írtál. Akkor most mi legyen..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!