Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha egy felnőtt férfi egy 14 éves lánnyal szexel?
Egyik nő ismerősömmel vitatkoztunk ezen, kiakadt rajta, hogy azt mondtam, hogy ha kopogtatna az ajtómon egy 14 életévét betöltött lány, hogy du.gjam meg, én megtenném.
Szerintem a legtöbb pasi megtenné, szerintetek?
Én 26 vagyok.
A fordított esetre, hogy idősebb lány, fiatalabb srác érdekes mód senki se pedózik meg hogy gyerek a 14-5 éves srác.
Van itt álszentség és kettős mérce...
Utolsó. Igen, a nők is meg vannak ítélve sokszor. Általában akkor ha a testüknek épnek és nem a szerelemnek, családnak stb. Mert ez a női principium. A gyerekek felnevelése és szeretgetése.. A férfiak akkor vannak megítélve, ha szerelmesek. Én bele szerettem eg, 17 éves lányba 30 éves férfiként és mindenki megítél. Hogx biztos csak kihasználom. De ha csak a testemnek élnék és csak megdugtam volna egyszer akkor senkinek semmi baja nem lenne vele.
És nem azért mert nem kapok a saját korom körüliekből. Sőt, ahhoz képest könnxű felszedni őket. De ez a 17 éves különleges... egyéniséggel , saját gondolatokkal, szeretettel teli. Ez pedig nem a kora miatt van, hanem az egyénisége miatt.
A gond pedig itt kezdődik. Hol a határ a túl fiatal és a már nem közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!