Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha egy felnőtt férfi egy 14 éves lánnyal szexel?
Egyik nő ismerősömmel vitatkoztunk ezen, kiakadt rajta, hogy azt mondtam, hogy ha kopogtatna az ajtómon egy 14 életévét betöltött lány, hogy du.gjam meg, én megtenném.
Szerintem a legtöbb pasi megtenné, szerintetek?
Én 26 vagyok.
Na szóval,én nő vagy, és biszexuális. Szóval mindkét oldalról látom a helyzetet.
Szerintem mindkettőtöknek igaza van részben, mert a mai 14 évesen tényleg eléggé érettek külsőre, de attól még kislányok.Én személy szerint biztos nem kezdenék egy ilyen idős lánnyal(pedig lenne rá esélyem)
19/L
14#
Te és az ismerőseid milyenek voltatok 14,15 évesen? Visszafogottak, vagy ismertél olyat, aki aktívan élt, akár nála idősebbel?
Gusztustalan dolog felnőtt férfiként általános iskolás kislányokat dugni. Normális férfinek felnőtt nő kell!
Egy 14 éves kislány még nagyon gyerek, mind fizikailag, mind szellemileg! De az olyan felnőtt férfi, aki ilyen fiatalokkal kezdene valószínűleg szellemileg éppen ugyanannyira visszamaradott; máskülönben nem is tudna olyan szemmel nézni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!