Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem akar szexelni velem amióta tart a korona virús hogy vegyem rá?
Hagyd ott! Nem egy észlény, ha erre hivatkozik. és te sem, ha benyalod!
Azonnal kuka!!!!
F, 40
Nálunk pontosan ez van.
Szinte retteg egy szar influenza miatt, ez már röhejes.
Rohadt média pánikkeltésének köszönhető.
Ez egy vicc amit művel az enyém is, pedig ez előtt sem volt egy szexakrobata,de most meg cölibátust hírdetett.
Ha nem szeretném és is pattintanám mint a kovakövet mert egy szexmániás nő nagy örömöt szerezne.
f/43
A) Tényleg ilyen buta, akkor nem értem hogy hogy tudsz vele lenni.
B) Nem képes kommunikálni, és ahelyett hogy "már nem érzem a tüzet, nem kívánlak annyira, de gyere, oldjuk meg mert szeretlek", gyerekes kifogásokat keres, hogy ne kelljen szembenézni az érzelmeivel, és ne kelljen konfrontálódnia veled.
Én a helyedben megpróbálnék beszélni vele, mert utóbbi valoszínűbb, nem hiszem hogy alapvető egészségügyi fogalmakkal és mechanizmusokkal (mint pl vírus terjedése) valaki annyira ne legyen tisztába, hogy azt higgye együttéléssel nem kaphat el semmit, csókkal meg igen.
Akkor valószínűleg nem kellek már neki?
Legalább mondaná meg akkor az a nyomorék na fas*za
Ingatlanos vagyok! Komolyan...ha eladjátok a kecót, írj már rám! Imádom a válásokat!
F, 41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!