Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mit gondoltok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit gondoltok az olyan pasikról akik itt kamuznak és próbálnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Elég sok üzenetet kapok amiben leírják hogy ők mennyire jók az ágyban, hány csajnak okoztak már felejthetetlen élményt. De amint képcseréhez kerülne a sor eltűnnek. Na miért? Nem unjátok még az ilyen agyatlan kamus pasikat?
2020. máj. 2. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Gáz nagyon, ismerős helyzet. Névtelenül /kamu névvel könnyű nagyfiunak lenni szerintem. És ez ugyanígy igaz a mocskolódásokra is.
2020. máj. 2. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Sok köztük a kisfiú, semmi más az oka, én férfiként is elég sok levelet kapok a ki írt kérdésekre mikor válaszolok még akkor is ha oda írom hogy férfi vagyok.

Szóval eléggé fel van hígulva az oldal.

F

2020. máj. 2. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazán szánalmas, mikor egynek több profilja van. Mindegyiken magát különböző személynek kiadva próbál ismerkedni.
2020. máj. 2. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Most ciki ha kommentelek,hogy ismerkedjunk?o.O

19F

2020. máj. 2. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért nem mind kamus.

Én sem,és volt már itt egyszer hogy sikerült képcsere után találkozni is vele.

Aztán lett is ez az..

De sajnos nem alakult ki több.

Egyébként a meglátás jó,aki még képet sem mer küldeni,vagy egy olyan elérhetőséget amiről tényleg teljesen bizonyosan negállapítható hogy őt ábrázolja az mind kamu gép. Bár ezeknek rád épp úgy igaznak kell lennie!

2020. máj. 2. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon gàz.

mindenfèle beteg fétises keres meg, hogy fizetne ezért-azért.

Úgy viselkednek mintha legjobb barátok lennénk.

Amikor jelzem, hogy nem akarok ismerkedni, akkor dick pick.

2020. máj. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!