Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb pasival összejönnél?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy, és hany eves pasi férne bele?2020. máj. 1. 21:07
11/13 anonim válasza:
Egy 10 évvel fiatalabbal,de csak szexkapcsolatra.40N
12/13 anonim válasza:
10 évvel fiatalabbal komoly kapcsolatra,15 évvel fiatalabbal szexre.39n
13/13 anonim válasza:
NEKEM mindegy csak elègítsen ki! 1 igazi nimfó 40 es N vagyok! 1x èlünk, túl nagy farka ne legyen, centikről nembeszèlek! Mindenbe szeretem, 3 pasi is ok, csajok is, pàrok is! Van fèrjem, ezt elfogadja, mindenről tud, ő is szexel, ès mindig megbeszèljük milyen volt, szerintem ez jó ìgy teljesen, 19 èves korunban hàzasodtunk össze, 2 szabàly! Nincs idegennel csók, ès gumi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!