Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a fiatalabb fiúk izgatnak?
Figyelt kérdés
Még nem voltam fiatalabb fiúval, csak idősebbel, de nagyon izgat a gondolat, hogy milyen lenne egy fiatalabb fiúval szexelni. Gáz, ha ez izgat?
23L
2020. ápr. 19. 14:31
2/9 anonim válasza:
nem gáz, van egy ismerősöm, aki 20-hoz közelítve szintén a 14 éves fiúkat találta izgatónak. :)
3/9 anonim válasza:
Szia, nekem írhatsz ha akarsz 18f
4/9 anonim válasza:
Ha azt mondom, gáz, akkor mostantól az öreg papák fognak izgatni?
6/9 anonim válasza:
Nem gáz, engem is izgatnak a 17 körüliek
21L
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, ha nem 14 év alattiakról van szó.
8/9 anonim válasza:
engem a 18-22 évesek,ök tetszenek
9/9 anonim válasza:
Ez általában azokat izgatja, akik lófszt sem éltek tinikorukban, utálták őket a pasik és ő is utálta saját magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!