Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is szégyenlősek szex közben?
Ez természetes.
Csak hát nem kellene olyan sok partnernek lennie.
Párkapcsolatban ez úgy működik, hogy nyilván azért állt veled szóba a másik, mert kellesz neki, így úgy fog szeretni ahogy vagy.
A szex meg olyan dolog, hogy mindenki mást szeret, ha ki tapasztalod, hogy az adott partner mit, és hogyan szeret, akkor jó leszel benne.
De be görcsölj ezeken, felesleges.
F
Picit narancsbőrös a fenekem, pedig vékony vagyok....ezt nem szeretem mutogatni, de egy forró, szenvedélyes szex el tudja feledtetni velem a dolgot.
25/lány
Van aki igen. Nyugi nem kell aggódnod, ha valaki szeret az VELED akar ágyba bújni és nem a testeddel. Semmi gond nincs vele ha nem vagy egy magazinból elrántott topmodell - a nők többsége nem az.
S nem kell semmiféle "mutatványt" elővezetnek szex közben, csak lazán, természetesen, engedd el magad, adj pozitív visszajelzéseket és élvezd - az a legjobb dicséret egy Férfi számára!
A picit nagyarancsbőrős popsi miatt amúgy sem aggódni, a legtöbb palit nem érdekli.
Nekem pl volt egy csajom, akinek növési csíkok voltak a comb és a popsi talalkozásánál oldalt, őt eleinte zavarta, nekem meg még tetszett is.
Lehet mert a természetes nőket részesítem előnyben, de engem pl ezek nem zavarnak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!