Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mások is szégyenlősek szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is szégyenlősek szex közben?

Figyelt kérdés
Ahányszor új partnerem van (párkapcsolat) nagyon ideges vagyok első együttlétkor, kinosnak érzem magam és azt gondolom a másik csalódni fog,, nem mozgok elég ügyesen és amikor nem élvezek el, még ha ő igen akkor ő rosszul fogja érezni magát miatta. 23/L
2020. máj. 1. 01:33
 1/10 (:Puszedli :) ***** válasza:
71%
Nem.22l
2020. máj. 1. 01:44
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

Ez természetes.

Csak hát nem kellene olyan sok partnernek lennie.

2020. máj. 1. 01:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatban ez úgy működik, hogy nyilván azért állt veled szóba a másik, mert kellesz neki, így úgy fog szeretni ahogy vagy.

A szex meg olyan dolog, hogy mindenki mást szeret, ha ki tapasztalod, hogy az adott partner mit, és hogyan szeret, akkor jó leszel benne.

De be görcsölj ezeken, felesleges.

F

2020. máj. 1. 01:52
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
A mellem miatt csak.
2020. máj. 1. 01:54
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Picit narancsbőrös a fenekem, pedig vékony vagyok....ezt nem szeretem mutogatni, de egy forró, szenvedélyes szex el tudja feledtetni velem a dolgot.

25/lány

2020. máj. 1. 02:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van aki igen. Nyugi nem kell aggódnod, ha valaki szeret az VELED akar ágyba bújni és nem a testeddel. Semmi gond nincs vele ha nem vagy egy magazinból elrántott topmodell - a nők többsége nem az.

S nem kell semmiféle "mutatványt" elővezetnek szex közben, csak lazán, természetesen, engedd el magad, adj pozitív visszajelzéseket és élvezd - az a legjobb dicséret egy Férfi számára!

2020. máj. 1. 02:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A picit nagyarancsbőrős popsi miatt amúgy sem aggódni, a legtöbb palit nem érdekli.

Nekem pl volt egy csajom, akinek növési csíkok voltak a comb és a popsi talalkozásánál oldalt, őt eleinte zavarta, nekem meg még tetszett is.

Lehet mert a természetes nőket részesítem előnyben, de engem pl ezek nem zavarnak.

F

2020. máj. 1. 02:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős. Tetszem a partnernek, ő is nekem. Szerintem ilyenkor már nincs miért szégyenlősnek lenni.
2020. máj. 1. 07:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy picit igen.

22L

2020. máj. 1. 09:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a külső miatt aggodom azzal teljesen elégedett vagyok, inkább, hogy béna leszek, nem tudok mozogni, nem tudom, hogy kell ,,lovagolni" csalódik bennem....
2020. máj. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!