Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek Shemale Ts barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek Shemale Ts barátnője van az heteroszexuális férfi? 18 l

Figyelt kérdés

Akinek Shemale Ts barátnője van az ugye teljesen heteroszexuális férfi?

Főleg az olyan shemale csajok akiknek a nemi szervük át van alakítva női nemi szervé azok már teljesen lányok?

És aki velük van az teljesen heteroszexuális férfi?

Pl az olyan férfiak akik nem monoton párkapcsolatban élnek hanem kalandoznak futószalagon d..gják a csajokat évente megd..gnak 80-90 csajt azok elképzelhető hogy már belebuktak olyan csajba aki shemale csaj volt csak át volt alakítva a nemi szerve női nemi szervé és nem is tudtak róla.

2020. ápr. 30. 13:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%
Ha shemale vagy akkor soha nem voltál lány és soha nem is leszel az.
2020. máj. 7. 07:06
 22/32 A kérdező kommentje:

ezek szerint anyád sem lány?

Amikor puncim van és gyereket is szülhetek mert méh átültetésem lesz.

Csak egy nő tud gyereket szülni idióták.

2020. máj. 7. 12:36
 23/32 anonim ***** válasza:
71%
Remélem te sem hiszed el azt amit írsz. A méhátültetés csak nőkön működik és az iskockázatos. Hozzád hasonló csávókon nem lehetséges ez, akik nőnek adják ki magukat. Biológiailag nem lehet egy férfinek beültetni. Amikor a sötét ostobaság hatalmas gőggel párosul.
2020. máj. 7. 12:49
 24/32 A kérdező kommentje:

#23 nem tudsz semmit a világról te tudod te azt hogy milyen dolgokra képes az emberiség a tudomány?

El sem tudod képzelni mit okoskodsz itt azt sem tudod milyen dolgok léteznek ebben a hatalmas nagyvilágban.

2020. máj. 7. 12:53
 25/32 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki tudja, hogy baromságot beszélsz és magadon kívül senkit nem tudsz becsapni vele. Mi értelme van a szerencsétlenkedésednek?
2020. máj. 7. 12:56
 26/32 A kérdező kommentje:

Én beszélek baromságokat?

Pont én?

Én Shemale csaj vagyok kisfiam én tudom a legjobban a dolgokat biológiailag is nő vagyok már mert megkaptam minden hormon kezelést a biológiai kezelést is.

2020. máj. 7. 13:01
 27/32 anonim ***** válasza:
71%
Pont ezért vagy ostoba mert azt hiszed műtétek és hormonkezelés elég ahhoz, hogy egy férfiból nő legyen. A nők és férfiak teste sokkal több dologban tér el DNS szinten, ezeket pedig nem tudod se hormonokkal se műtéttel megváltoztatni.
2020. máj. 7. 13:06
 28/32 A kérdező kommentje:
#27 de nem férfinek születtem oh hogy mekkora egy tuskok vagytok.
2020. máj. 7. 13:08
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
ja persze, mert egy nőnek szükséges van hormonkezelésre, hogy nő maradjon, a kromoszómád nem fog megváltozni kiscsillag
2020. máj. 7. 17:24
 30/32 orton ***** válasza:
100%
Nem lehet konnyu de senki nem bantana ha nem hordanad itt le az embereket...
2020. máj. 8. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!