Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek Shemale Ts barátnője van az heteroszexuális férfi? 18 l
Akinek Shemale Ts barátnője van az ugye teljesen heteroszexuális férfi?
Főleg az olyan shemale csajok akiknek a nemi szervük át van alakítva női nemi szervé azok már teljesen lányok?
És aki velük van az teljesen heteroszexuális férfi?
Pl az olyan férfiak akik nem monoton párkapcsolatban élnek hanem kalandoznak futószalagon d..gják a csajokat évente megd..gnak 80-90 csajt azok elképzelhető hogy már belebuktak olyan csajba aki shemale csaj volt csak át volt alakítva a nemi szerve női nemi szervé és nem is tudtak róla.
ezek szerint anyád sem lány?
Amikor puncim van és gyereket is szülhetek mert méh átültetésem lesz.
Csak egy nő tud gyereket szülni idióták.
#23 nem tudsz semmit a világról te tudod te azt hogy milyen dolgokra képes az emberiség a tudomány?
El sem tudod képzelni mit okoskodsz itt azt sem tudod milyen dolgok léteznek ebben a hatalmas nagyvilágban.
Én beszélek baromságokat?
Pont én?
Én Shemale csaj vagyok kisfiam én tudom a legjobban a dolgokat biológiailag is nő vagyok már mert megkaptam minden hormon kezelést a biológiai kezelést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!