Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek be jövök a csajnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be jövök a csajnak?

Figyelt kérdés

Tegnap meg ismertem egy csajt tök jó tök normális .

Azt mondta akarna találkozni is .

Random beszélgetünk az alakjáról és küldött egy bugyis képet ahol tükörben áll nem fenekes kép cska szimpla bugyis ez jelent valamit ? vagy csak jól csinálok valamit ?

2020. ápr. 29. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ja.
2020. ápr. 29. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen szexelne is veled.
2020. ápr. 29. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt jelenti, hogy chates tapasztalatai alapjan bugyis fotoval dokumentalja az arut. Termeszetesen azert, mert erdekled. De a bugyit ennek tudom be, megtett mar par kort tarskeresesben.
2020. ápr. 29. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő azt mondja neked szeretne találkozni veled akkor már eleve érdekled bugyis kép nélkül is :) az csak "bónusz". Azt mondom ne sokat tökölj, mielőbb beszélj meg vele egy randit, mert aki ennyire nyitott annak napi x tucat hódolója van (és tartja is veled párhuzamosan velük a kapcsolatot). Ne vacakolj képcserével, meg hasonlókkal, mielőbb számcsere és randi megbeszélése!
2020. ápr. 29. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos be jössz neki. Üsd a vasat míg meleg,mert tuti nem csak te vagy neki képben!
2020. ápr. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!