Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha teljesen becsúszik, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha teljesen becsúszik, akkor szoktátok erezni, amikor a mehszajat eléri a pénisz?

Figyelt kérdés
Fajdalmat okoz?
2020. ápr. 29. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Közepes méretnél kellemes, nagyobb méretnél fájdalmas ha túl szalad.
2020. ápr. 29. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem fáj .
2020. ápr. 29. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Partnertől/adottságaitól függ. Nekem a nagy méret mindig fájdalmat okozott. Az átlagos sosem, sokkal jobb olyannal a szex
2020. ápr. 29. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Póz függvénye is eléri a méhszájt, egy teljesen átlagos is képes a méhszájt "ütni" bizonyos pózokban.

A pasiknak nem fájdalmas, a nőknek viszont igen. Minél erősebben ütődik hozzá annál fájdalmasabb.

2020. ápr. 29. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha eléri, akkor fáj egy kicsit, igen. Bár én szeretem.
2020. ápr. 29. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
A mejszajon tulmegy. Nezzetek meg rajzon, ha nem kezzel. Ez nem olyan, mint a palack szaja. A mehszaj nem a huvely vegzodeseben van. Ami faj, maga a huvelyfal mogott a meh.
2020. ápr. 30. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem ütheti meg a méhet.

Ha felhúzza a nő a lábát akkor talán.Ezt rövid faroknál használják.Ilyenkor az elülső zónába megy.Itt rövidebbnek érezni a hüvelyt.Itt a kép:

[link]

Nos sok a csúfolódás ennél a képnél is.De az angol szöveget érdemes kinagyítani.

Amikor a 20centisnek posztolt farok kinagyítva a férfi a kezével fogja (az átlag 2centis a hüvelykujj szélessége) tudom hogy 11-12centis 3vastag és utána te otthon a nadrágodban 16- neadjisten jó 18+/4+ farkat találsz,hát kétféle érzés bármelyik nőnek.Nekem a férfiként a farkam fájdul meg rövidebb punciban.Minden nőnek más szögben áll jön le a méhszája és más a hüvelye vége kiöblösödése-hossza.Vannak állítólag nők akiknek a tulajdonképpeni átlag 6-9centis nyugalmi hossz után mégegyszer annyi az a sarok.

Káma sasztra(tibeti kámaszútra) szerint van 4féle nő 6,8,10 ujj mély nő(negyediket nem írják) egy ujj az 1,8cm kb: 11-14,4-18-18+

Szóval egyik nőnek lehet másiknak nem.

Egyik nőnek az aktus elején eléred de a következő aktusnál már bátran nyomhatod mert hosszabbodik belül.Más nőnél olyan kemény érzés,másiknál nyúlik mint a franc és élvezi.

2020. ápr. 30. 01:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Más nőnél olyan kemény érzés,másiknál nyúlik mint a franc és élvezi.

Mármint amit eddig a farkammal éreztem illetve a farkaddal érzel érezhetsz.

2020. ápr. 30. 01:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kicsit nyomja az olyan kellemesen “fáj” de ha durván az már nem jó

24 L

2020. ápr. 30. 07:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik csajom kifejezetten igényelte hogy döfködjem a méhszáját,őt ez nagyon izgatta. Ízlések és pofonok tényleg.
2020. ápr. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!