Ha a pénisz nem éri el esetlegesen a méhszájat sikerülhet a baba?
Szűkebb a hüvelyem az átlagosnál a nődoki véleménye és a tapasztalataim alapján. Fáj ha szeretkezünk a hüvely oldalt. Május óta vagyunk a babaprojekten, reméljük mihamarabb összejön, első babát tervezzük! Misszionárus pózban szoktuk mindig és utána legalább fél órát hanyatt fekszek és van h felpolcolom a medencém is. Hátrahajló is a hüvelyem.
27/L
én azon röhögtem, hogy "tapasztalataim alapján" :D mármint hogy szereztél tapasztalatot hüvely szűkösségben? hány hüvelyed volt? :D
7.-ben mikor tanultátok a szaporodást akkor hiányoztál? mert ezt tanitották... egyrészt a sperma spiccelve távozik, másrészt a spermiumok haladnak felfelé, azért van szükség a spermára-vivőanyagra, hogy a hüvelyt túléljék
Köszönöm az értelmesek és tapasztaltak kedves, érthető válaszát! Tudom kicsit hülye kérdés, de nyugtató és bíztató pozitív válaszokat olvasni!
Tapasztalat alatt azt értettem, egyértelműen, h mit tapasztalok, érzek szex közbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!