Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezdtem el ezt érezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdtem el ezt érezni pasikkal való szex esetén?

Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben egyre többször vágyom rá, hogy a Tinderes randipartnereimmel először popsiba csináljuk. Előtte mindig készülök is rá és felajánlom a pasinak, hogy mit szólna hozzá. Legtöbbjüknek felcsillan rá a szeme, eddig csak 1 olyan volt, aki nem akarta. Lehet összefüggésben van azzal, hogy volt egy nagyon kellemes élményem ezzel kapcsolatban, azóta szabályosan meg vagyok őrülve érte, imádom ott is magamban érezni a pasikat.
2020. ápr. 29. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, összefüggésben van azzal, hogy volt egy nagyon kellemes élményed ezzel kapcsolatban. Meg az is lehet, hogy kamu az egész.
2020. ápr. 29. 17:55
 2/7 StevenUp ***** válasza:
100%
Jaj de kamu...
2020. ápr. 29. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Búza rovat egyel arrébb.
2020. ápr. 29. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az #1-es teljesen jól megfogalmazta. Ami kellemes azt keresi, hajtja, űzi az ember hátha újra. Ha közben kellemes élmény éri akkor annál jobban megerősödik benne a vágy.

Ettől függetlenül én is azt gondolom kamu a kérdés :D

2020. ápr. 29. 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem kamu és nő vagyok, nem homokos pasi. A kellemes élmény ahhoz köthető, mikor az akkori barátom orál közben elkezdte simogatni a fenekemet, majd finoman ujjazni, utána kinyalt. El sem tudtam képzelni korábban, hogy ez ennyire jó érzés, utána nem volt semmi ellenvetésem, hogy be is tegye a péniszét oda. Meglovagoltam, közben simogatta a csiklóm és akkora többszörös orgazmusom volt ettől, amihez foghatót korábban soha nem tapasztaltam. Azóta több pasival megismétlődött ez a forgatókönyv. Azt nem írtam, de punciba is szeretem, csak mostanában a popó sokkal jobban esik.
2020. ápr. 29. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen kipróbálnálak. Nekem is volt ilyen élményem lánnyal.
2020. ápr. 29. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nincsen semmi baj👍. A szexualitásnak megvan az a szabadsága hogy kiszélesítheted a látóköröd, és a legkülönbözöbb formában míveled a szexualitást. A nők nagyrésze oda van érte mert iszonyú kellemes és intenzív tud lenni. Az hogy te ezért az élményért rajongsz, az teljesen rendben van, része a szexnek, ne legyenek kétségeid hanem éldd át annyiszor amennyiszer csak jól esik! Vannak olyan nők és férfiak akiknek a szexben szűkebbek a határaik, vagy konzervatívak és az anális szex már nekik nem fér bele, nem tudják elképzelni (de még köztük is vannak rengetegen olyanok akik rádöbbennek hogy mekkorát tévedtek😝), neked viszont nem kell visszafognod magad, ér nyitott ak lenni az újdonságok felé és kisérletezni bármivel ami csak eszedbe jut. Remélem tudtam segíteni, vagy lazítani a kétségeiden ha egyálltalán voltak😇.
2020. ápr. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!