Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félek pasikkal egyéjszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek pasikkal egyéjszakásba vagy szexkapcsolatba bele menni?

Figyelt kérdés
Mindig vágyok a szexre. Sokszor felmentem tinderre meg egyéb helyre. Voltak is szimpatikusk de az utolsó pillanatban mindig leblokkolok és nem akarom. Most valami baj van velem vagy mi? Mert totál ellentmondásosnak érzem így magam. 22/N

2019. okt. 10. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Önbizalom hiányod van,és félsz megélni a vágyaidat.
2019. okt. 10. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ellentmondásos.

Ösztönösen véded magad, és ha azt vesszük, jobb a randi előtt meggondolnod magad, mint szex előtt.

Nekem pl. mindig az volt a félelmem, hogy szex előtt meggondolom magam, nem megyek bele az egyéjszakásba, a pasi meg dühös lesz, és bántani fog.

Mivel nem ismered, megeshet.

2019. okt. 10. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyéjszakás nekem se tetszik,de egy normális szexkapcsolat az igen,volt már pár most is ilyet keresek.37F
2019. okt. 10. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudat alatt szeretnéd, ha lenne igazi apja a gyerekednek.
2019. okt. 10. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert izgat téged a gndolat, h milyen jó lenne már egy kvázi idegennel csak szexelni, de az agyad, tested nem engedi h megtedd.

Én is így vagyok sajnos vele.

De lehet jobb is h nem bonyolódok bele ilyenbe, mert a végén csak sérülnék.

L

2019. okt. 10. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
talán mert bensőségesebb kapcsolatra vágysz mielőtt nekivetkőzöl? :) talán kell egyfajta érzelmi kötődés,vagy csak pár feles...
2019. okt. 10. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi lenne ha nem első randin szex-et keresnél, hanem elsőre egy "kv-s randira" mennél, simán csak beszélgetni, megismerni a másikat? Utána a 2., 3. randira majd eldöntöd van-e kedved úgymond többhöz. Akit tényleg érdekelsz az bele fog menni ebbe is. Ezzel a problémád megoldódik, óvszert viszont attól még használj :)
2019. okt. 10. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es

ÓÓÓÓó...!

Csak nem "szexológus" nevű felhasználónk, aki a nyáron zuhanórepülésbe kezdett az áltudományos válaszai miatt?

2019. okt. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!