Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti élnétek egy ilyen lehetősségel?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy butácska lány aki nem mellesleg gazdag (és nincs rossz alakja), illetve rávehető sok mindenre, akkor lefeküdnétek vele? Úgy hogy ő fizetne nektek kaját, italt stb?2020. ápr. 29. 09:49
11/23 anonim válasza:
tök mindegy minden nőt ki kell elégíteni ez hivatás fiaim
12/23 anonim válasza:
Ezeket nem lehet elvi síkon megválaszolni.
Ha találkozunk és valami megfog benne, akkor természetesen igen.
Ha ragaszkodik az éttermi fizetéshez, az inkább probléma.
14/23 anonim válasza:
Igen lefeküdnek vele de nem kell hogy ő fizesse a kaját !
15/23 anonim válasza:
Természetesen. Élveznénk az életet.
16/23 anonim válasza:
Simán! A kulcs, hogy rávehető sok mindenre! Jelenleg is egy buta nő mellett élek, úgyhogy abban a pontban kellően trenírozva vagyok. Gazdag csajom még nem volt.
17/23 anonim válasza:
A gazdag lányokat gyors feleségül veszik!
18/23 anonim válasza:
Persze, hogy lefeküdnék vele.
Az, hogy vesz kaját... xdxd arra mêg van pénzem.
De felni szettet is elfogadok 😄
19/23 anonim válasza:
Én kb. feleségül venném. Eleve a butább, megvezethető nőket szeretem kapcsolatra. (Bevallom)
20/23 anonim válasza:
Ha tetszik igen, ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!