Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi érdekel a BDSM-ben? Mit szerettek csinálni? Akár szexben akár verbális téren.
A soft Bdsm.. kikötözés, fenekelés különböző tárgyakkal, megbilincselés stb. Tehát az alárendeltség.
L
A DDLG vonal a nagy kedvenc!
Az elsőhöz hasonlóan én se szeretem a nagyooon durva dolgokat. Subként szeretem ha fáj, ha irányítanak stb.
Fenekelés, légzés és orgazmus kontroll, szabályok és büntetés stbstb. :)
22L
Bilincselés,kötözés,fenekelés,pálcázás,punci paskolás,kényszer francia orrfogással,popsi,punci tágítás,kisebb alázás,mocskos beszéd,trágár szavak,obszcén szidalmazás.. És sok orgazmus adás.. Több durvulás már partnerfüggő,én inkább a lightosabb verziót kedvelem.
40F
Szoptatás és a popsi tagitas tetszik alárendeltként.
20L
Bejön, ha a másik kiszolgál és kiélvezhetem. Pofozás, fojtogatás, lenyomás, hajtépés, fenekelés.
Verbálisan a bizonytalanság keltése és megalázás.
Nekem is a DDlg a kedvencem
Amúgy a soft BDSM:
hajhúzás, fenekelés, megbilincselés, kikötözés, análplug, szopatás, ilyen lightosabbak
20L
Nekem a soft BDS-m jön be szub nőként, ahogy az első két válaszolónak is , a kifejezett alárendeltség . De néha vannak dolgok , amik már hajaznak a hard verzióra. A DDLG is rendben van .
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!