Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus után miért akarja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus után miért akarja a barátnőm folytatni?

Figyelt kérdés

Orgazmus után egy pillanatra sem áll meg ugyanúgy lovagló, kézimunkázik, szop tovább.

Miért csinálja?

Mindig azt mondja még egy kicsit de nekem ez nagyon rosz érzés. Pedig általában szokott orgazmusa lenni neki is

Mostmár csak kutyapózba szexelnek vele mert ott én irányitok.

2020. ápr. 28. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi szádat használd beszélgetésre. Nekem se esik jól utána, ha már elmentem, úgy kell csinálni, hogy a lány addigra már kikészüljön 😊
2020. ápr. 28. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod tudja folytatni orgazmus után akkor bingó, megütötted a főnyereményt sok pasinak vágyálma egy sorozat élvező nő.

Ha az után folytatja hogy te elmentél... nos beszélj vele! Ha azért is csinálja tovább, akkor egyszerűen vagy buta, vagy direkt dominálni akar, alárendelni téged a szexben. Nem gond amíg te is játéknak fogod fel, ha nem, avagy neked kellemetlen és csakazért is csinálja akkor a párod mentálisan sérült.

2020. ápr. 28. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Kinek az orgazmusáról beszélünk?
2020. máj. 5. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Mond el neki hogy ez így nem jó. Azt is el tudom képzelni ( ha nem te vagy az első neki) hogy az exe régen meg ezt akarta... Találkoztam olyan fiúval aki ezt szereti, és kérte is.
2020. máj. 5. 18:44
 15/16 Mádár0218 ***** válasza:

Mivel a nők többszöri orgazmusra képesek, simán tudják folytatni és akarják is amivel nincs probléma szerintem.

Nem tudom mi fáj neked, mondjuk erre kíváncsi lennék, mindenesetre próbáld meg megbeszélni vele, az a lényeg hogy mindkettőtöknek jó legyen és élvezzétek, ne kényszer legyen.

2020. szept. 23. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
nyelv és ujjazás ahogy írta válaszoló is
2020. szept. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!