Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus után miért akarja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus után miért akarja a barátnőm folytatni?

Figyelt kérdés

Orgazmus után egy pillanatra sem áll meg ugyanúgy lovagló, kézimunkázik, szop tovább.

Miért csinálja?

Mindig azt mondja még egy kicsit de nekem ez nagyon rosz érzés. Pedig általában szokott orgazmusa lenni neki is

Mostmár csak kutyapózba szexelnek vele mert ott én irányitok.

2020. ápr. 28. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg a barátnőd. Már ha nem csak a képzeletedben létezik.
2020. ápr. 28. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
mert egy kis rüfke
2020. ápr. 28. 15:35
 3/16 nonamenickname ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszéld meg vele, hogy ez neked nem jó. A szexnek az a lényege, hogy mind a két fél élvezze az elejétől a végéig.

Nem lehet hogy nem élvezett el elégszer és még akarja? Vagy egyszerűen csak kíván még téged.

2020. ápr. 28. 15:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neki kevés volt hiába volt orgazmusa. Nekem is sokszor van olyan hogy az első feltüzel és akarok egy másodikat is 😋
2020. ápr. 28. 15:40
 5/16 anonim ***** válasza:
2%
rossz érzés? akkor fiukkal kezdj te lúzer...
2020. ápr. 28. 15:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én párom is ilyen... úgy vattem eszre, hogy ő orgazmus után tudja folytatni, és egyre gyakrabban jönnek az orgazmusai... míg én majd belehalok a hiperérzékenységbe ilyenkor
2020. ápr. 28. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy kell egy kis idő a második menethez mert ez így neked fáj és kellemetlen! Ha pedig nem érzed úgy hogy kész vagy egy másodikra is kényeztesd nyelvvel plusz ujjazással és megnyugszik.
2020. ápr. 28. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
De szeretnék én egy ilyen lányt!
2020. ápr. 28. 15:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem élvez el és szeretne legalább.
2020. ápr. 28. 15:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

nyisd ki a szád

sok pasi tudja utána is folytatni és nem kellemetlen neki

2020. ápr. 28. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!