Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy kell csókolózni, nyalni, szexelni. Így találhatok barátnőt?
Figyelt kérdés
Még sosem volt, ezért tartok itt. Csak az a baj hogy már 22 vagyok, és más már 14 évesen tapasztalatabb.
Mennyi idő ezeket megtanulni?
Van olyan felnőtt lány akinek ez nem lenne baj?
2020. ápr. 28. 10:41
1/7 anonim válasza:
biztos találsz valakit, akinek ez nem baj, sőt szereti a tapasztalatlan fiúkat
2/7 anonim válasza:
A csókot kb. 5 másodperc "megtanulni", menni fog azonnal ahogy elkezdted nyugi. S kezd talán ezzel - mármint a csókkal - ha addig eljutsz egy lánnyal már jó esély van akár "többre" is. Ne egyből a bugyit akard levenni mindenkiről.
3/7 anonim válasza:
Olvassál könyveket a témában. Pl. kamasutra leírja több fajta csók módszerét. Meglepően sokat lehet fejlődni ilyen módon.
4/7 anonim válasza:
Huu megnyugodtam hogy nem csak én vagyok így ezzel egyedül. :D Kitartást, egyszer jönni fog valaki hidd el. Én is várok rá, de azért próbálkozgatok közben hátha :D
5/7 anonim válasza:
Mindenki így kezdi hogy nem tud csókolózni, nyalni, szexelni. Idővel bele tanulsz.
6/7 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, ilyen idős koromban még semmin nem voltam túl. Nem kell izgulni, ezekbe nagyon gyorsan bele lehet jönni. Alapszinten tájékozódj, de amúgy ne kezdj el mindenféle tanácsadó írások, videók szerintem feleslegesen stresszelik az embert (úgy meg főleg, hogy mindegyik mást mond). Leginkább érezni kell ott a pillanatban, hogy az adott partnerrel az adott helyzetben mi a jó, figyelni a másikra, kommunikálni.
7/7 anonim válasza:
Mindenki így kezdi, senki nem "tudja" ezeket mielőtt megtörténik.
Ha egy kezdő lánnyal hoz össze a sors, akkor ő is ugyanúgy izgulni fog, mint te, tehát nem tudod elrontani,majd együtt felfedezitek. Ha meg tapasztalt nővel próbálod ki, akkor ő úgyis irányítja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!