Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lenyelitek anélkül, hogy a párotok külön megkérne rá?
Volt már pár partnerem, de körülbelül 10-ből 2 az, aki szívesen lenyeli a spermám. Sosem kértem senkitől, mert úgy gondolom, ha valaki magától nem akarja, nem szabad erőltetni, ti mit gondoltok?
25F
Nem gondolom magam prűdnek meg ilyesmi, szeretem a szexualitást és élvezem is, de én személy szerint nem tudnám lenyelni..
ennek mondjuk személyesebb oka van. Egyszerűen elhánynám magam, bocsánat 🤷🏻♀️ Sajnos nagyon érzékeny vagyok.
Amúgy igen, ha tudnám, szívesen megtenném a páromnak, mivel tudom, hogy neki tetszene a dolog.
22N
soha nem kellett megkérnie rá, vagy mondani neki hogy “légyszi most nyeld le”, magamtól lenyelem
szerintem az mar reg rossz hogyha kerni kell
Nekem semmi bajom ezzel, simán lenyelem, kérés nélkül. Sőt, nekem lényegesen egyszerűbb, mint köpködni :D
Viszont érdekesség, hogy míg eddig minden párkapcsolatomban ez alap volt, a jelenlegi párom abszolút nem igényli. Sosem csináltam meg neki végig szájjal, mert neki az orál mindig csak előjáték, utána ratérünk a "normál" szexre. Sőt, elmondása szerint sosem csinálta neki végig senki szájjal, abban sem biztos, hogy el tudna úgy élvezni :D (pedig volt pár kapcsolata, rövidebb is, hosszú is, egyéjszakás is)
Na, ilyet látott már valaki? :D ha nem a párom lenne, el sem hinném, hogy van ilyen pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!