Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ahhoz, ha orál végén a srác megkérne, hogy nyeljétek le a spermáját?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 20:31
2/15 anonim válasza:
Nem kell megkérnie, amúgy is lenyelem.
3/15 *Felhasználói név válasza:
Imádom azt az arcot és tekintetet mikor lenyelem :D ezért mindig lenyelem
4/15 anonim válasza:
A sperma tiszta fehérje, tehát egészséges. Ha valaki nem undorodik tőle, jól teszi, ha nem veti meg.
F.
6/15 anonim válasza:
Lenyelem. Nekem nincs problémám ezzel, szeretem látni hogy mennyire jó érzès a pasinak, mennyire izgatja hogy a számba engedi. Engem is felizgat. Szóval miért ne?:) kedves tőle ha megkérdezi előre, szerintem ez így korrekt ha még nem ismerjük úgy egymást
7/15 anonim válasza:
Attol fugg jo e az ize
Van akinek borzalmas volt es hanytam is
De akinek kellemes annak oke
8/15 anonim válasza:
Ezt kérni kell? :o Inkább kérdeznie a srácnak hova mehet és hova nem.
9/15 anonim válasza:
Alkalmi partnert izgatonak tartok, de a szamba sem elvezhetne.
Oralis szex pedig akkor lenne, ha volt tobb menet dugas.
10/15 anonim válasza:
Férjnél vagyok. Nem kell ilyenre megkérnie mert amúgyis megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!