Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meret manias lanyok! Miert jobb a nagyobb?
#1: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
#2: Nalad mitol szamit elfogadhatonak ? Korral legyszi
#2 van benne igazsàg.
De neked prosztatád van, szóval mindegy neked.
Imádom az ilyen kérdéseket.
A nő amelyik (jogosan) kiakad hogy hagyjátok már abba, meet a méretmániátok szánalmas, és ti jobban foglalkoztok vele mint a nők, mert nekünk az orgazmus számít, nem a gyerekes farokméregetés, az be van jelentgetve...
A nő, akinek tényleg nagy kell, és le is írja hogy miért, az a sok komplexusos fsz által le van pontozva, meg "ez nem lehet nő, ez biztos hogy pasi".
Szóval nekem az a kérdésem, hogy erre milyen választ vársz?
(Mellesleg egyesnek igaza van, a nők 90%-a meg se tudná mondani a párja méretét, és többünk legjobb élménye 12-13 centis, nem farönk vastag férfivel volt. Mert ugye ő használja, nem gyk-n siránkozik)
20N
Én férfi vagyok
14 cm a szerszámom
Nincs rá panasz
Akinek 20cm szerszáma van előnybe van tagadhatatlan DE a mértet az egy dolog
pl egyéniséged
több menetet bírsz
színesíted az együttléteket
jó technika
hosszú orál stb
Nem csak a méret ami számít
Nem méret mániás bszki..
Miért jobb ...szerinted melyiket lehet érezni a 10 centé hurkapalcikat vagy a 18 centis kígyó uborkát ?
Nem kell tövig nyomni ..
De mikor alapjaraton is szűknek számítasz és a kis kukist alig érzed. Hát az lehangoló
Miért jobb?
Egy suzukival is el lehet jutni bàrhova meg egy mercivel is.
Az utolso elotti:
Ha nem kell tovig tolni beled a 18t akkor egy 15 miert nem eleg tovig tolva ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!