Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanál egy olyan fiúval aki nem tud jól nyalni?
Nem sokszor volt lehetőségem "gyakorolni". De úgy láttam hogy nem annyira élvezte a lány. Nem tudom hogyan kell úgy nyalni hogy elélvezzen tőle.
Összejönnél egy ilyen fiúval? Mennyi időt adnál neki hogy belejöjjön?
Ha szeretném akk nem szakítanék vele. Max nem erőltetnénk a nyalást, ha úgy sem menne neki ahogy én "tanítgatom"
L
Ez is egyén függő, hogy kinek mennyire fontos ez. Én például nem szeretem kifelyezetten, nem izgat a dolog, életem egyikk leg unalmasabb szexuális élménye volt, mikor olyannal voltam, aki jó volt benne, engem viszont ez nem tüzelt fel, de az istennek nem lehetett róla lebeszélni. Konkrétan az járt a fejemben hogy menjen már el végre, mert lenne más dolgom is.
De akinek ez fontos, annál ez valószínűleg probléma, bár egyálltalán nem gondolom megoldhatatlannak. Ez is,mint a szex többi része, tanulandó dolog,és gyakorolni kell.
Nem. Nekem ez nem fontos.
Sok más dolgot viszont ha nem tud megtanulni,akkor kirakom.
Részemről a nyalás jóval a párválasztás után jön...
"Összejönnél egy ilyen fiúval?"
Tehát előbb kell összejönni valakivel, utána nyalhat.
Fordítva hogy lehetséges?:))
Igen.Mindennap nyalatnám veled a puncimat.
Nem lenne szabad mást csinálnod,csak nyalni,nyalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!