Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rosszul nyalni?
Írjatok kérlek olyan szokásokat, amiktől a falra másztok ilyen téren.
(Nem akarok szivatni senkit, csak tudni akarom, mit ne csináljak :D)
Szerintem ez csajfüggő.
Engem marhára irritál pl, ha csak cuppog a csávó össze-vissza, és jobban élvezi, mint én. Másrészt engem nem lehetett azzal felizgatni, ha a bejáratnál próbálkozol a neveddel. A lényeg a csikló. Persze, ha már az ember elért egy bizonyos szintet, ott már szinte mindent lehet. Az a lényeg, hogy figyeld a reakciókat, hogy mit szeret. Ne félj kérdezni és leselkedni.
-ha egyből neki esik a puncimnak
-úgy nyal mint egy állat
-a hüvelyembe dugdossa a nyelvét
-ha a nyelvnek a hegyével nyal
-sűrűn váltogatja a nyalási technikát
😆 ez jó. Tényleg nem túl kellemes.
Nem kell úgy tenni, mintha a nyelved egy farok lenne. Nem az és nem is arra való. Sokkal finomabb mozdulatokra hivatott és abban is jó. Farokimitátornak nem.
Amikor a nyelvének a hegyével nyal,rossz helyen,ráadásul olyan finoman érinti oda,hogy nem is érzek semmit :(
Meg amikor egyből elkezdi nyalni >:( az a jó ha kicsit húzza az agyam ,meg kicsit harapdálja a combom,meg ilyenek
Ja,meg ne öt percig tartson,meg nekem kell,hogy használja az ujjait,mert csak egy sima nyalástól nem megyek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!