Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas 190-200 cm magas izmos férfiaknak átlagban 18+ cm hosszú a péniszük? 24l
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 22:35
11/24 anonim válasza:
Volt 203 centis exem 14körüli pénisszel... pedig még izmos is volt :D
Hiába van nagy kéz, ezt kapta, ha direkt ilyen pasikat keresnél csak amiatt, mert nagy a farkuk, akkor el kell szokorítsalak hogy nem fogsz mindig olyat kapni, mint amit várnál
13/24 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyet keresek..
Csak aki magas az olyan egoista önbizalom téli, vagy bunkó
Gondoltam mert nagy a farkuk és ezért .
2020. ápr. 27. 22:56
14/24 anonim válasza:
Ez meg kissebségi komplexus amiben te szenvedsz kérdező.
15/24 anonim válasza:
A barátom 193 cm magas,igaz nem izmos, de kb 20 centis a farka
16/24 anonim válasza:
Nem. Semmi köze egymáshoz.
Ez kb olyan mintha azt kérdezném, h az átlag 24 ves lányoknak 0 az IQ-juk?
17/24 anonim válasza:
167cm vagyok és 53kg. Hozzáteszem fullra felizgulva és mereven 18-19cm rel rendelkezem. A 2m körüli magasságról meg csak álmodozom.
18/24 anonim válasza:
Rám igaz, de az előttem lévők kommentjeiből láthatod, hogy ennek a valószínűsége úgy tíz az egyhez.
19/24 anonim válasza:
Nekem pl nagy a tenyerem
47es a lábam.
110kg vagyok, 90%ban izom
18 a farkam
Semmi osszefugges nincs koztuk szerintem
20/24 anonim válasza:
Sajnos tényleg nincs összefüggés :( 13cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!