Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha egy srácnak szép a makkja és a pénisze? Vagy egyáltalán nem fontos?
Figyelt kérdés
25F2020. ápr. 27. 22:21
12/14 anonim válasza:
Nem ez alapján választok,de örülök ha szép a farka.
13/14 anonim válasza:
Szerintem fontos. Én mondom is a páromnak,hogy neki van a legszebb! Sosincs rossz illata,meg egy átmelózott nap után is simán nekiesek szájjal. Szép, ápolt,normális forma. Bár neki ugye az a bőr rész kiskorában le lett vágva, így nem lóg rá, nyilván ezért nincs semmiféle szag. Találkoztam olyannal is,akinek fürdés után is rossz szaga volt. Valljuk be vannak elég csúnya farkak. Én szerencsére már két éve lassan,hogy megtaláltam a tökéleteset. :D
14/14 anonim válasza:
A makk külseje nem hiszem,hogy sokat számít!Az a lényeg,hogy punciba behatolashoz elég vastag és keményen duzzadó legyen!Szerintem ahány férfi van,annyi formájú és méretű penisz van!Én meg életemben nem láttam két egyforma fa@t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!