Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bizarr fétisem van nő létemre?
Figyelt kérdés
Minden álmom, hogy egy pasi kitágítsa a puncimat egy puncitágítóval (speculum), beletegyen egy doboznyi pohárkrémet vagy pudingot és utána a teljes adagot kinyalja belőlelem. Mindezt úgy, hogy egy lakásban elhelyezett kamera felveszi, hogy később vissza tudjuk nézni.2020. ápr. 27. 12:22
11/22 anonim válasza:
Nem bizarr, de nem is átlagos. A tágítást sokan szeretik, van aki az ételeket is használni. Találni fogsz rá jelentkezőt bőven.
Mindazonáltal hazavághatja a hüvelyflórád. Ha ezt akarod kipróbálni akkor utána alaposan mosd ki + hüvelyflóra helyreállító krém. S lehetőleg ne csináld túl sűrűn...
12/22 anonim válasza:
Igen, nagyon bizarr. Aztán majd búslakodsz, hogy tág vagina miatt nem jó veled a szex.
De ne aggódj, biztos találsz erre a fétishre jelentkezőt.
14/22 anonim válasza:
Biztos,hogy ilyet kiír egy nő?
16/22 anonim válasza:
Én benne lennék csak én a birkapörkölthöz ragaszkodom.
17/22 (:Puszedli :) válasza:
Nekem bizar picit. Én a szexet meg az ételt nem vegyítem. Külön szeretem a kettőt. Viszont azt szeretem ha folyadékot nyalnak róla pl pezsgő vagy valami ital. 22l
18/22 anonim válasza:
Behalok, de inkább a sok kangörcsön aki benyelte.. :D
19/22 anonim válasza:
Szerintem te faszi vagy, és álmodik a....
20/22 anonim válasza:
18
A nyomorékok hogy pitiztek már neki. :D Én valahogy nem tudnék odáig aljasodni, hogy csak azért azt mondjam egy aberrált, debil "fétisre", hogy mindennapos, meg rendben van, mert ki vagyok éhezve. Meg egyáltalán miben reménykednek ezek? Még ha igaz lenne a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!