Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányokhoz és fiúkhoz is szólna a kérdésem, ez most a trend?
Figyelt kérdés
Szóval én 40 éves pasi vagyok,és megvagyok döbbenve,hogy most minden teljesen fordítva működik,mint mikor én voltam a 20-as éveimben. Arra gondolok,hogy a mai lányok előbb küldenek fotót a puncijukról mint egy normál fotót,és sajnos vagy nem,de előbb részesít orális örömökben mintsem megcsókolna. Ezt mind személyes tapasztalatból írom,és nagyon érdekel hogy mi lehet ennek a háttere. Mi ez a kifordított gondolat világ? Nekem ez nagyon furcsa..2020. ápr. 27. 11:36
11/20 anonim válasza:
Miért van erről ennyi személyes tapasztalod?!
Amúgy meg nem minden lány csinálja ezt, ez egy "csoport" bizonyos csajok "menő" viselkedése.
12/20 anonim válasza:
Már megbocsáss, de nem igazán értelek... p.nci fotót kapsz, találkozol velük, dugsz velük és a végén panaszkodsz, hogy hova lett az erkölcs? :o Hát nem te voltál aki megdugta az adott lányt? (potom 20 év korkülönbséggel)
Sz'tem aki 20 év korkülönbséggel dug az eleve egy nyitott lány. Esetükben meg persze hogy lazábban kezelik a dolgokat. A lányok többsége viszont nem ilyen.
13/20 anonim válasza:
23 eves vagyok, senkinek nem kuldtem fotot a puncimrol meg 2 pasival fekudtem le eddig es most jegyben jarok.
14/20 anonim válasza:
Aki kikezd egy 40 evessel 20 eves letere attol most oszinten mit varsz?
15/20 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tapasztaltam ezt.
24F
16/20 A kérdező kommentje:
Jaj istenem ez a sok álszent kommentelés. Sajnos a mai fiatalok ilyenek. Nem véletlenül panaszkodik minden fiatal csajszi,hogy a pasik 90%-a rögtön a farkáról küld fotót,kéretlenül.. És azon lepődnek meg,hogy én egy normál egész alakosat küldök. Ugye ugye. Ezek vagytok TI!! Kedves fiatal " fiúcskák " tőletek tanulnak. Ők csak tükröt mutatnak a mai erkölcsi állapotokról. A TI elvárásaitoknak akarnak megfelelni,SAJNOS. Számomra csak ez az egész meghökkentő. Az itt kommentelgető erkölcscsősz meg másutt a f....át mutogatja küldözgeti. Ugyan már..
2020. ápr. 27. 17:28
17/20 anonim válasza:
Latom megbántad hogy kiirtad a kérdést,mar nem tudod mit írj!Údv a klubban,ide nem érdemes kiirni kérdést mert csak a savazas megy!!!!
18/20 A kérdező kommentje:
17-es
Igen,itt mindenki ma született bárány.. Tisztelet a kivételnek tényleg. De sajnos a valóság az én szavaimat támasztja alá.
Bizonygatják egy bukott tanuló szar jegyeit..
Sajnos ez a való világ..!
2020. ápr. 27. 17:51
19/20 anonim válasza:
De most mi a problémád? Nehogy már megsajnáljalak, mert huszonéveseket pakolgatsz negyvenéves papócaként.
20/20 anonim válasza:
Pedig sokan nem ilyenek. Attól még mert nem hiszed el még ez az igazság. Értem én, hogy csak neked lehet igazad, de nem így van, honnan tudom? Mert én is fiatal vagyok és az összes barátom, barátnőm is az. Nem mindenki egy suttyó, kibukott, szar jegyekkel rendelkező mai fiatal ahogy te írod, csak nyilván könnyebb egy egész generációt fikázni, mint normálisat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!