Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ti miért vonzódtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti miért vonzódtok ennyire a nálatok jóval fiatalabb lányokhoz?

Figyelt kérdés
Én is tapasztalom nap mint nap, hogy nálam 10-20 éves férfiak /fiatalok/ folyton nézegetnek, és legtöbbször mellettük van a barátnőjük is vagy feleségük. És aztán meg a csaj féltékenyül néz rám, holott én semmit nem csináltam, csak elmentem mellettük. Vagy nyáron, amikor rövidnadrágban vagyok egy rövidebb fazonú felsővel is állandóan néznek ezek a pasik. És bevallom, már sokszor irritál, főleg hogy mellettük van a párjuk. Miért vonzóak ennyire a fiatal lányok? 18/L
2020. márc. 1. 17:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
10-20 évvel idősebb *
2020. márc. 1. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Mert csak! ;)
2020. márc. 1. 17:33
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Mert fiatalnak még mindene feszes. 30/F
2020. márc. 1. 17:34
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Pusztán azért mert kelleted magad. Ha tehetnék ott a helyszínen megcsinálnának és mindenki menne a dolgára. Ezt üzened a rövidnadrágoddal, a rövid felsőddel és kész. Ne aggódj a lelkedre egyik se kíváncsi. ;)

A kérdésedre ez a válasz. Miért? Szexért.

5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert friss P*na. Meg a legtöbb 18-20 éves annyira hülye hogy egy 30-40 éves férfi simán felszedi egy dugásra.
 6/16 anonim ***** válasza:
Mert feszesebbek, és nincs két egyforma csinos lány.
2020. márc. 1. 17:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Mert szépek! Én meg független vagyok.
2020. márc. 1. 17:38
 8/16 A kérdező kommentje:
#4 Ki kelleti magát?.. Az miért kelletés, hogy nyáron a 30 fokba, felveszek egy rövid nadrágot (mint általában mindenki) meg hozzá egy rövidebb pólót? Szerintem ebbe semmi nincs
2020. márc. 1. 17:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bukok a sokkal fiatalabbra ha ez megnyugtat 26f
2020. márc. 1. 17:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtehetik. Sok fiatal lány annyira buta mint egy darab kavics, és nem sajnál összeállni egy vénemberrel se. Prostinak miért fizetnének amikor vannak fiatal kihasználható libák? Engem is mindig megbámulnak, de hozzá lehet szokni. Ha tudnád mennyi felkérést kaptam 50+ kanoktól is el se hinnéd. Aztán amikor mondom nekik hogy nem, akkor sokuk még meg is sértődik. :'D Szánalmasak, de hát ez van. Tisztelet a kivételnek!
2020. márc. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!