Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeptembertől egyetemista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeptembertől egyetemista leszek és lesz csapatépítő gólyatábor. Ottalvós. Szerintetek lehet egy jót dugni?

Figyelt kérdés
Hogy keltsek elsőre jó benyomást,hogy dugás lehessen?

2020. ápr. 26. 10:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Ráb.asztál, mert elmarad a gólyatábor...

😆😆😆😆😆

2020. ápr. 26. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán első körben olvass utána az ismerkedési, csajozási alapoknak 😆 tudod beírod google keresőbe... autóvezetésnél sem a tolatva parkolással kezdik az első órán...
2020. ápr. 26. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod a dolgod, akkor nagyobb az esélye, hogy dugj, de ez nem jelenti azt, hogy a nők rád fognak mászni.

Egyszerűen ha van dumád, akkor hamarabb le fog kerülni a bugyi, mert oldottabb a légkör.

2020. ápr. 26. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Persze,hogy lesz ba.szas.Mar ide a kerdes ala is irt egy qrva.Az ötösnek amúgy igaza van de egyre több a qrva,szóval bas.szal meg mindenkit csajokat 2x.
2020. ápr. 26. 11:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne, pont úgy mint az egyetemi bulikon :) nagyjából annyi az esélyed mint bárhol máshol ahol azonos korú, érdeklődési körű fiatalok vannak sokan egy helyen.

Szerencse is kell hozzá, de rajtad is múlik - mennyire tudsz szimpatikus lenni a lányoknak. Egyik sem fog lerohanni.

Sőt azt kell mondjam, hogy ha annyi a tudományod "ki akar egy jót dugni?" akkor még egy swingerklub kellős közepén sem valószínű hogy dugni fogsz...

2020. ápr. 26. 12:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés felmerult benned, akkor nem lesz. Amúgy igen, szokott lenni, bár a franc se tudja, h mostanában. Mit finomítottam a GTken. Az én időmben meg amikorra leertunk a GT helyszínre már Mata részeg volt mindenki. Plusz úgy indult, h az volt a játék, h minél több ruhadarabot kell összekötni. Volt olyan lany, aki már a foteren egyetlen szál tangaban rohangált. Kis pia és pár óra mulva meg már rajtam ugrált a koliban... Tőled függ...
2020. ápr. 26. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Unalmas...
2020. ápr. 26. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Remélem, a kérdező kicsit elgondolkodik azon, amit az 5-ös írt, és azt is remélem, nem orvos vagy tanár vagy netán mérnök, építész lesz belőle, hanem valami tingli-tangli szakra jelentkezett. Mert ez csak olyan színvonal.
2020. ápr. 27. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
18-as, köszi, szerintem nem mérnöki szakra jelentkezhetett mivel ott legalább is régebben kvés volt a lány. Ahogy írtam is velem is történtek dolgok később de ha belegondolok a mi első pár napunkba, nagyon hely és alkalom sem lett volna "dugni" viszont az esti bulikban felsőbbévesekkel (csajokkal is) beszélgettem és a későbbiekben nagyon is sokat segítettek hogy melyik zárthelyinél vagy vizsgánál kinél mire kell vigyázni, sőt később mikor már elindult az oktatás akkor sem néztek keresztül rajtam. Ha most történetesen úgy nézek rájuk mint egy darab húsra akkor hogy várom el hogy infót adjanak? Persze előfordulhat hogy valaki egy kicsit többet piál és akkor ezt feltétlen ki kell használni ezt a helyzetet?
2020. ápr. 27. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Gólyatáborok nagy része a szexről szól. (Nem csak, de az is van bőven.) Pia és szex.
2023. júl. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!