Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek vele?
Adott egy kedves, aranyos lány. Szegénynek vannak problémái, szociális szorongás, enyhe depresszió, és nem annyira szép, de tiszta, ápolt és fiatal.
Jóba lettem vele, szerintem le is feküdne velem ha arról lenne szó, de nem tudnám elképzelni, hogy együtt legyek vele, és összetörni se akarom a lelkét.
Ti mit tennétek?
Huuuhhh mintha egész tinikoromat írtad volna le.
Mivel én voltam a picit duci, visszahúzódó fiú, de mégis jól kommunikáltam a lányokkal. Valahogy mindig az ehez hasonló lányok mellé kerültem.
Nekem is adott volt a lehetőség sokszor, de soha sem tettem meg.
Visszatekintve 22 évesen, bár megtettem volna...
Nagyon sok esetben túl jó fiú voltam és ezzel megbántottam másokat, mert nyílván a lányoknak is furcsa volt hogy hírtelen eltüntem és biztos vagyok benne hogy egyikük "kötetlenül" akart szexelni, csak akkor nem jöttem rá.
Szóval hajrá.
Később megbánod ha nem teszed meg.
Semmiképpen!!
Ha amúgy is problémái vannak,akkor gondolj bele,hogy élné meg az egészet,amikor faképnél hagyod,vagy megmondod neki,hogy te csak 1-2alkalomra gondoltál!!
Neked nem sokat számít,mivel nem akarsz komoly kapcsolatot vele,de lehet neki ez óriási traumát okozna!!
Ha segíteni tudsz,akarsz neki,legalább ne rúgj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!