Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Végzősként ti kimutatnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végzősként ti kimutatnátok hogy tetszik nektek egy tanár?

Figyelt kérdés
Ha tudnátok hogy ti tetszetek neki.
2020. ápr. 25. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Előfordulhat.
2020. ápr. 25. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2020. ápr. 25. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem foglalt.
2020. ápr. 25. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
2x is volt olyan eset hogy kiakartam mutatni,utólag visszagondolva a legjobb döntés volt hogy nem léptem:)
2020. ápr. 25. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Attól is függ.

Ha lány vagy akkor lehet belőle vmi.

Ha fiú vagy akkor 99 százalék,hogy rossz vége lenne.

2020. ápr. 25. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
14%

Nem kell kimutatnod - már rég tud róla :) Nem te vagy az egyetlen lány kinek bejön, fordult már velük elő ilyen, tudnak olvasni a jelekből.

Viszont a bankettig nem lesz semmi, hiába "mutatod" ki. A banketten ha akar a tanár is valamit akkor azt is észre fogod venni :)

2020. ápr. 25. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha családos akkor nem. Ha egyedülálló, akkor is csak nagyon óvatosan
2020. ápr. 27. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

6#

Igaza van.

Egy tucat lány vagy a sok közül.

Unnja már a komolytalan probálkozásaitokat

Ne éld bele magad.

Uszodában dolgoztam,és mégsem onnan lett párom.

A munkahelyem volt.És eszem ágában sem volt sem ott,sem azonkívül könnyű kis gimis nőcskékkel futkározni.

Tanúja voltam egy-két meghurcolásnak!

Attól,hogy végzős vagy,még a kollégáktól ,szülőktől majd el kell viselnie a rosszindulatú megjegyzéseket,és egyéb alantas dolgokat.Te nem tudod,hogy mennyire ki lehet csinálni egy embert úgy,hogy nem követett el semmi törvénytelenséget!

Köszönöm ,nem kérnék belőled,és valszínű ő sem,ha végiggondolja!!

F

2020. júl. 3. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nemrég ugyanez volt a helyzet ,tanárom célozgatott meg volt valami a levegőben köztünk ,aztán egyszer amikor elmentünk kettesben sétálni akkor így random mondtam neki hogy,“tudom hogy megdugnál” ,nem tagadta ,elkezdtünk dumálni ,irtó szexi volt ,de aztán éreztem hogy ennek így nem sok értelme van nagyon különbözünk egymástól. Aztán végül banketten megkért hogy “vigyem haza” de akkor már totál kiábrándultam belőle. Szóval nem lett semmi .

Szóval szerintem nyugodtan mutasd ki

2020. júl. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!