Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végzősként ti kimutatnátok hogy tetszik nektek egy tanár?
Attól is függ.
Ha lány vagy akkor lehet belőle vmi.
Ha fiú vagy akkor 99 százalék,hogy rossz vége lenne.
Nem kell kimutatnod - már rég tud róla :) Nem te vagy az egyetlen lány kinek bejön, fordult már velük elő ilyen, tudnak olvasni a jelekből.
Viszont a bankettig nem lesz semmi, hiába "mutatod" ki. A banketten ha akar a tanár is valamit akkor azt is észre fogod venni :)
6#
Igaza van.
Egy tucat lány vagy a sok közül.
Unnja már a komolytalan probálkozásaitokat
Ne éld bele magad.
Uszodában dolgoztam,és mégsem onnan lett párom.
A munkahelyem volt.És eszem ágában sem volt sem ott,sem azonkívül könnyű kis gimis nőcskékkel futkározni.
Tanúja voltam egy-két meghurcolásnak!
Attól,hogy végzős vagy,még a kollégáktól ,szülőktől majd el kell viselnie a rosszindulatú megjegyzéseket,és egyéb alantas dolgokat.Te nem tudod,hogy mennyire ki lehet csinálni egy embert úgy,hogy nem követett el semmi törvénytelenséget!
Köszönöm ,nem kérnék belőled,és valszínű ő sem,ha végiggondolja!!
F
Nekem nemrég ugyanez volt a helyzet ,tanárom célozgatott meg volt valami a levegőben köztünk ,aztán egyszer amikor elmentünk kettesben sétálni akkor így random mondtam neki hogy,“tudom hogy megdugnál” ,nem tagadta ,elkezdtünk dumálni ,irtó szexi volt ,de aztán éreztem hogy ennek így nem sok értelme van nagyon különbözünk egymástól. Aztán végül banketten megkért hogy “vigyem haza” de akkor már totál kiábrándultam belőle. Szóval nem lett semmi .
Szóval szerintem nyugodtan mutasd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!