Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látja rajtam hogy tetszik nekem, akkor lehet lép valamit majd a tanár?
Figyelt kérdés
Majdnem biztos hogy tetszem egy tanárnak. Látom rajta amikor találkozunk. Ha látná rajtam hogy viszonzom ezt, akkor szerintetek lépne valamit majd az iskola végéhez közeledve?2019. dec. 6. 20:57
2/5 anonim válasza:
Persze, majd odalép átadni a bizonyítványodat, amikor végéhez közeledik a suli és gratulál. Nem kell beleképzelni olyan dolgokat, ami nem is létezik. Egy tanár mindenkit ugyanúgy néz csak, aki mint te érez valamit a tanár iránt ezt másképp értelmezi és azt a bizonyos nézést annak hiszi, ami valójában nem is az.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, de a férfiak gyávák, szóval hacsak rá nem mászol, ő nem fog magától lépni.
4/5 anonim válasza:
Igen, ha tetszel neki akkor lehet lépni fog (a tanárod már pontosan látja hogy neked tetszik) - az érettségi banketten, előbb viszont nem :)
5/5 anonim válasza:
Először átgondolja, hogy ér -e annyit a házassága, párkapcsolata, állása, egzisztenciája, jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!