Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan lanyra vagyom, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lanyra vagyom, aki spriccelve elvez el, egyszeruen megorit, hol talalhatnek ilyet?

Figyelt kérdés

Nekem ez az egyetlen fetisem van, de ez nagyon durvan.

Egyszeruen megorit ha igy megy el a lany, tobbszor is egy aktus alatt.

Mindent megtennek erte h megjutalmazzon ezzel...

Nekem ez olyan beteljesedeses erzest adna, amit semmi mas nem tudna, pedig meg soha sem volt benne reszem..

Reg ota vagyok egy ilyen lanyra..

Hol talalkozhatnek ilyen/erre kepes holggyel ?

2020. ápr. 25. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szét nyalom a puncit

23f

2020. ápr. 25. 16:14
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem nehéz találni ilyet!

Jól erősen meg kell újazni a puncit a G-pont tájékán,morzsolgatni közben erősen a csiklót, és mind ömlik mint a niagara..

Közben egy kis nevelőcélzatú pofont is kell adni nekik. Ez a speciális izgalmi állapot,és ki szolgáltatottság stimulálja őket agyban.

2020. ápr. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!