Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mekkora volt a legkisebb penisz amivel szexeltetek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 09:14
2/10 anonim válasza:
Gondolom tudod,hogy nem mérőszalaggal a kezünkbe bújunk ágyba, de egy sráccal,akivel strandon voltunk és azért látszott, hogy lankadtan sem kicsi neki,szóba hoztam és elmondta,h 20 cm. felejtős volt,az ágyig már nem jutottam el vele. (nem kérek "számodra mennyi az ideális" privátokat!!)
3/10 anonim válasza:
19 cm, semmit nem éreztem sajna😕
4/10 anonim válasza:
Ja,bocsi,legkisebb...elnéztem,legnagyobbat értettem.
5/10 anonim válasza:
Nem mérem le mindenkinek, egy nagyon kicsi volt, kb hüvelykujj méretű. Azért azt már kicsit kevésnek éreztem. De kárpótolt nyelvvel, ujjal.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, mivel nem méreggetem egyik barátom péniszét se :D szerintem ez akkora hülyeség, minek mérném le, ha jó vele lenni akkor jó és kész nem centizgetek hogy hú vajon ez 12 vagy 14 lehet kit érdekel
7/10 anonim válasza:
centit nem tudom pontosan, de amikor megmarkoltam csak a makkja lógott a kezemből, és pici kezem van
8/10 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, talán 10 cm körüli.
Ha kicsi, de vastag, akkor legalább érezhető.
10/10 anonim válasza:
A srác szerint 12cm volt, de nekem nem okozott vele csalódást, simán ki tudott elégíteni, de mellette ügyesen használta a nyelvét is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!